ثبت شرکت یکی از مهم ترین اقداماتی است که افراد علاقه مند برای تاسیس شرکت باید انجام دهند. شرکتی که ثبت نشده باشد اعتبار رسمی و قانونی ندارد و فعالیت هایش محدود خواهد شد. اما شرکت های ثبت شده میتوانند آزادانه فعالیت کنند. به همین دلیل نمیتوان از اهمیت ثبت شرکت به سادگی گذر کرد. با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد، قصد داریم در این مطلب از مجموعه حقوقی عدل دانو، راهنمای ثبت شرکت را در اختیارتان قرار دهیم تا به خوبی بدانید برای ثبت شرکت باید چه مراحلی را پشت سر گذاشت و چه اقداماتی را انجام داد.
ثبت شرکت
با مشارکت چند شریک با یکدیگر و به کمک سرمایه ای مشخص؛ مجموعه ای شکل می گیرد که اقدام به انجام فعالیت های اقتصادی و بهره بردن از نیروی انسانی میکند که به عنوان شرکت نام گذاری خواهد شد. شرکت ها به دو دسته شرکت های تجاری و مدنی تقسیم می شوند. این تقسیم بندی بر حسب نوع مشارکت است. دسته اول یعنی شرکت های تجاری، با هدف سود و منفعت و تقسیم آن بین اعضا و همچنین با فعالیت در زمینه های تجاری و بازرگانی تشکیل می شوند. این نوع شرکت ها انواع مختلفی دارند که باید پیش از آشنایی با راهنمای ثبت شرکت، آن ها را بشناسید.
اما دسته دوم شرکت های مدنی هستند که چند نفر در مالکیت یک مال شریک می باشند. در این شرکت ها هر کسی به صورت جداگانه مالک سرمایه خود است. رسیدگی به امور مربوط به مال مشاع نیز به صورت مشارکتی انجام می شود.
دریافت راهنمای ثبت شرکت
حال که با اهمیت ثبت شرکت آشنا شدید و دانستید که بعد از تاسیس یک شرکت چرا باید آن را به ثبت برسانید، اکنون نوبت به آشنایی با مراحل ثبت شرکت می رسد. برای این که راهنمای ثبت شرکت را دریافت کنید، باید بدانید که برای ثبت لازم است 6 مرحله را پشت سر بگذارید.
جمع آوری و تکمیل مدارک مورد نیاز، انتخاب نام شرکت، تنظیم مدارک شرکت، امضا مدارک مورد ثبت، ارسال مدارک به اداره ثبت و انتشار آگهی،
تمام 6 مرحلهای اند که باید برای ثبت یک شرکت پشت سر بگذارید. این مراحل برای ثبت هر نوع شرکتی وجود دارد و شما باید به خوبی این 6 مرحله را به یاد بسپارید. البته لازم به ذکر است که هر شرکت برای ثبت، شرایط خاص خود را می طلبد. شما نیز باید شرایط لازم برای ثبت هر نوع شرکت را مطابق آن مهیا کنید. برای دریافت راهنمای ثبت شرکت، میتوانید روی کمک کارشناسان ما حساب کنید. برای دریافت راهنمای ثبت شرکت در انواع شرکت های تجاری کافی است با کارشناسان گروه حقوقی عدل دانو تماس بگیرید.
راهنمای ثبت شرکت به صورت اینترنتی
در زمان های نه چندان دور، ثبت شرکت تنها به صورت حضوری ممکن بود. اما در زمان حال، میتوان تمامی کارهای مربوط به ثبت شرکت را به صورت غیر حضوری یا اینترنتی انجام داد. اما برای این اقدام باید راهنمای ثبت شرکت داشته باشید و بدانید که چگونه میتوانید از این طریق، شرکت خود را ثبت کنید. در این قسمت، قصد داریم کامل ترین راهنمای ثبت شرکت به صورت اینترنتی را برایتان به اشتراک بگذاریم.
برای ثبت شرکت به صورت اینترنتی باید ابتدا وارد سامانه ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری به نشانی irsherkat.ssaa.ir شوید. بعد از این که این سامانه را جست و جو کردید، باید به قسمت پذیرش درخواست تاسیس شخصیت حقوقی بروید. ابتدا باید نوع شرکت درخواستی انتخاب شود. سپس فرم اطلاعات عمومی شرکت نمایان می شود. پس از پر کردن آن باید اطلاعات شخصی متقاضی وارد شود. سپس موارد نام های درخواستی، موضوع فعالیت، سرمایه، اشخاص و مدیران، شعب، روزنامه کثیرالانتشار و اساسنامه باید به ترتیب پر شوند. این توضیح ارائه شده، کامل ترین راهنمای ثبت شرکت به صورت اینترنتی است که کارشناسان ما برایتان قرار دادند.
نتیجه گیری
ثبت شرکت، اقدام بسیار مهمی است که باید با تاسیس یک شرکت انجام دهید. در این مطلب از مجموعه حقوقی عدل دانو سعی کردیم راهنمای ثبت شرکت را در اختیارتان قرار دهیم. کارشناسان ما در این مطلب، سعی کردند ابتدا در خصوص اهمیت ثبت شرکت با شما صحبت کنند. مهم ترین بخش مطلب، راهنمای ثبت شرکت به صورت اینترنتی بود که توانستید اطلاعات کاملی در مورد آن به دست آورید. در صورت داشتن هر گونه سوال و نیاز به راهنمای ثبت شرکت، میتوانید با کارشناسان گروه حقوقی عدل دانو تماس بگیرید. کارشناسان ما آمادهاند تا به تمام سوالات شما پاسخ دهند.